Načítám Akce

Každoročně vyjíždíme na Pobyt v přírodě do Starých Splavů.

Letos pojedeme společně s MŠ Řehlovice. Touto spoluprací zajistíme naplněnost objektu a podílení se na ceně za dopravu – jedeme jedním autobusem.

Cena pobytu (včetně dopravy): 2 400,- Kč (začínáme, končíme obědem, platba za 4 noci)

Závaznou přihlášku si vyzvedněte u paní učitelek ve třídě.

Z důvodu zjištění počtu zájemců o pobyt v přírodě žádáme rodiče o odevzdání závazných přihlášek p. uč. ve třídě do 8. 3. 2019. Částku za pobyt zaplaťte od 01. 03. 2019 do 28. 03. 2019 na účet školy tak, aby dne 29. 03. 2019 byla na účtu MŠ s označením – jméno, příjmení dítěte, třída a pobyt v přírodě 2019.

Dne 29. 03. 2019 bude v dopoledních hodinách provedena kontrola plateb za pobyt v přírodě.

Informativní schůzka pro rodiče dětí odjíždějících na pobyt v přírodě se uskuteční v úterý 26. 3. 2019 od 16:30 hod. ve třídě Sluníček.

S dětmi na pobyt v přírodě pojedou p. uč. Blanka Kapounová (ze třídy Sluníček), p. uč. Alena Melicharová (ze třídy Berušek), paní ředitelka Ivana Španielová a asistentka.

V případě onemocnění dítěte před odjezdem na pobyt v přírodě volejte neprodleně p. řed. – tel. 731 448 099 nebo zástup. řed. – tel. 725 469 620. Děkujeme

Téma pobytu v přírodě: „PUTOVÁNÍ S VEČERNÍČKEM“
dejte dětem masku jakékoliv pohádkové postavy (Rákosníček, víla Amálka, Ferda mravenec, Bob a Bobek, …)

Pokyny pro pobyt:

Potvrzení o zdravotní způsobilosti od lékaře přineste do 21. 3. 2019, předejte p. uč. ve třídě
Potvrzení o bezinfekčnosti, které nesmí být starší než 3 dny, kartičku pojištěnce, očkovací průkaz – odevzdáte při odjezdu (u autobusu) p. uč.
Na ozdravný pobyt odjíždějí děti bez problémů s nočním pomočováním, nočním vysazováním.

Prosíme, nedávejte dětem s sebou léky ani vitamíny. Paní učitelky nejsou kompetentní k podávání těchto medikamentů.

Pohledy dětem máte možnost poslat nebo je dejte do kufru. Doporučujeme na každý den alespoň jeden, s dětmi si je pak rozdáváme a nic více je nepotěší jako pohled z domova od maminky a tatínka, sourozenců (babičky, dědečka aj.)
Také nezapomeňte na oblíbenou hračku, plyšáka, knížku, pastelky, blok, hru
Děti musí mít podepsané všechny věci, hygienické potřeby i ručníky nebo označené značkou tak, aby p. uč. poznala komu oblečení patří.
Dejte dětem starší věci, děti budou běhat hlavně po lese a lze předpokládat, že se ušpiní
V případě zdravotních problémů dítěte budete kontaktováni uč. Pokud dítě onemocní horečnatým nebo infekčním onemocněním, je nutné v co nejbližší době si dítě odvézt (odvoz zajistí rodiče).

Doporučený seznam věcí:

tepláky, kalhoty na ven, šusťáky, kraťasy, slabší bunda, punčocháče, ponožky, čepice, čelenka, svetr, mikina, rolák, trika s dlouhým, krátkým rukávem, spodní prádlo, pyžamo, tenisky, holiny, kotníkové boty, bačkory, toaletní potřeby, papírové kapesníky, vlhčené ubrousky, větší ručník nebo osušku, pláštěnka, repelent, krém na opalování, sluneční brýle, pytel na špinavé prádlo (osvědčil se povlak na velký polštář )

Seznam věcí je pro Vás pouze orientační. Věcí a potřeb dejte dle Vašeho uvážení. Zvažte potřebnost oblečení dle aktuálního stavu počasí. Ze zkušeností víme, že více věcí není nikdy na škodu. Nezapomeňte, prosím, vše podepsat nebo označit. Je pro nás o dost snazší podepsané oblečení, pokud se z něj stane jedna hromádka dětí pokoje, např. před večerním sprchováním

Pokud se chcete na své dítě informovat, volejte pouze večer v době od 19 do 20hod. (731 448 099)

Sdílejte tento příspěvek - vyberte si platformu!

Přejít nahoru